توسط ادوکس جمعه 22 بهمن 1395 3083

دریل کرگیر: روش کار برای نمونه برداری از بتن و آسفالت

    روش کار با دستگاه کرگیری
    دریل کرگیری ابزاری قدرتمند جهت برش و نمونه برداری در مصالح مختلف مانند بتن، آجر و آسفالت می باشد. که دارای دو نوع با پایه و بدون پایه، دستی (خشک و تر) می باشد.

    کاربرد دریل کرگیر بتن (دریل نمونه بردار)

    دستگاه کرگیر برای نمونه برداری ، کاشت آرماتور و یا بولت ، ایجاد سوراخ های سایز بالا در بتن مسلح و سخت که نوسط بتن کن و مته امکان ایجاد سوراخ در آنها وجود ندارد مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کارهایی که می توان با این نوع ابزارها انجام داد شامل: ایجاد محل عبور کابل ، لوله آب ، گاز ، تأسیسات ساختمانی ، اصلاح ایرادات طراحی در سایت ، ایجاد سوراخهای زیبا که احتیاجی به شکستن و تخریب مصالح ساختمانی نیست، می باشد.

    مراحل کار با دستگاه کرگیری

    1. ابتدا سطحی که قرار است پایه روی آن قرار بگیر را کاملا تمیز کنید.

    2. محل مورد نظر را علامت گذاری نمائید. اینکاربا 2 روش انجام می گردد: دستگاه را با پایه در محل مورد نظر قرار داده، مته را نصب کنید و موتور دستگاه را به صورت خاموش به سمت محل مورد نظر هدایت نمائید. با استفاده از شاخک های موجود بر روی پایه شما می توانید محل دقیق سوراخکاری را مشخص نمایید.

    3. کاشت بولت برای فیکس کردن پایه: از طریق شیار موجود بر روی پایه، محل نصب بولت را علامت گذاری کنید. سپس پایه را از محل دور کنید و با دستگاه بتن کن و مته الماسه سوراخ متناسب با بولت مورد نظر را ایجاد نمایید. سپس داخل سوراخ را با دمنده ( بلوور ) کاملا تمیز کنید. سپس بولت مورد نظر را نصب نمایید.

    4. فیکس کردن پایه : پایه را به محل قبلی باز گردانیده، شیار پایه را بر روی محل نصب بولت قرار دهید بصورتی که بتوان بولت را مشاهده کرد. سپس با استفاده از پیچ مخصوص پایه را در بولت فیکس کنید.

    5. با لانس کردن پایه:  با استفاده از تراز های عمودی و افقی موجود بر روی بدنه دستگاه و پیچ های تنظیم موجود بر روی پایه ، دستگاه را تراز کنید.

    6. شروع به کار:  در کرگیرهایی که با آب کار میکنند ، شلنگ آب با استفاده از کوبلینگ به دستگاه متصل می شوند. بعد از این کار مته را بر روی دستگاه نصب کنید.

    روش بستن مته به دریل نمونه برداری

    چنانچه دستگاه شما از قابلیت سیستم کمکی بستن برخوردار است، از این سیستم حتما استفاده کنید مانند مدل WEKA SR-38. چنانچه باید بصورت دستی این کار را انجام دهید، ابتدا دستگاه را از پریز برق خارج کرده و سپس مته را ببندید.

     کنترل سلامت الماس ها
    بدنه مته و الماس ها را از لحاظ شکستگی یا خستگی ، داغی کنترل نمایید.

    جهت فلش
    هنگام بستن جهت فلش مته را چک کنید. همه آنها در جهت عقربه های ساعت می باشند.

    مواد خنک کننده
    محل عبور مواد خنک کننده را چک کنید تا اگر انسدادی داشت رفع شود.

    سرعت مجاز
    سرعت گردش موتور باید متناسب با نوع مصالح و کیفیت مته باشد.قبل از اینکه مته با سطح تماس پیدا کند، ابتدا دستگاه را روشن کنید، سپس به آرامی مته را به سطح نزدیک کنید و به آرامی با دسته موتور بصورت یکنواخت فشار وارد آورید.

    توضیح مهم :
    بعضی دریل های نمونه برداری دارای قطعه رها کننده مته نمی باشد، که لازم است قبل از بستن مته از یک واشر مسی بر روی شفت استفاده شود تا از سفت شدن بیش از اندازه مته و قفل شدن آن جلوگیری شود.

    همیشه در هنگام سوراخکاری با دریل کرگیری از ماسک های مطمئن فیلتردار استفاده نمایید تا ذرات ریز گرد و غبار باعث به خطر افتادن سلامتی شما نشود، حتما از لباسکار مناسب نیز استفاده نمایید.

    از فشار متناوب دوری کنید، تأکید فشار وارده باید بصورت یکنواخت باشد. پس از اتمام سوراخکاری، برای خارج کردن مته دستگاه را خاموش نکنید و اجازه دهید دستگاه بصورت روشن از سوراخ خارج شود.


    با سپاس از شرکت سوداگران راستین پایتخت نماینده انحصاری WEKA در ایران


    اشتراک گذاری:




    نام
    ایمیل
    نظر